Tekstovi

Smršajte bez teretane – provereni način da dođete do željenih rezultata

Pred nama su lepi i topli dani i vreme je da ponovo zalepršaju letnje haljine, suknje i bermude. Ono što nikada ne izlazi iz mode je definitivno lepo i zdravo telo i negovan izgled. A mi ćemo vam otriti kako da dođete do vitke figure bez odlaska u teretanu!

Umesto teretane brzo hodanje

Ko nije odustao od trčanja, nije ni pokušao. Ako se pronalaziš u ovoj rečenici, imamo alternativu. Hodanje takođe ima svoje prednosti. Da bi se ubrzao rad srca, a i da bi hodanje imalo efekta, potrebno je da ubrzano hodaš tri do četiri puta nedeljno, dovoljno je po 30 minuta.

Obuj patike i kreni, a možeš da povedeš i društvo kao podršku. U paru je nekad lakše.

Bicikl kao zamena za automobil

Pored toga što bicikl ne ispušta štetne gasove koji zagađuju vazduh, vožnja ovog popularnog dvotočkaša ima velike prednosti za zdravlje i sagorevanje kalorija. Idealno bi bilo da ubuduće na posao ideš biciklom, dokle god ti to vreme dozvoljava. Ukoliko ova opcija zbog velike udaljenosti nije moguća, izdvoj 30 do 45 minuta dnevno i provozaj se gradom nekoliko puta nedeljno.

Ova aktivnost pozitivno utiče i na nervni sistem, pa je odlična anti-stres terapija. Vidiš, nije svakodnevna poseta teretane jedino rešenje. I da, ukoliko više voliš izazov, zameni vožnju bicikla rolerima.

Kuvana hrana

Većina ručak priprema po povratku s posla, pa zbog umora od te ideje odustane. Predlog je da hranu pripremaš danas za sutra, tako ćeš moći i na posao da poneseš zdravo pripremljenu hranu. Izbegavaj prženo i neka ti svaki obrok sadrži povrće i što više proteina.

Takođe, ako želiš da odoliš slatkišima kada uđeš u prodavnicu, izbegavaj rafove gde se oni nalaze, jer je iskušenjima nekad zaista teško odoleti, pogotovo ako su čokoladna.

Pomoć je uvek dobrodošla

U procesu mršavljenja pomoć i podrška su od velikog značaja. Green Fit biljne kapi suzbijaju osećaj gladi i potrebu za slatkišima i uz to su na prirodnoj bazi. Takođe, prirodni sagorevači masti koji se nalaze u ljutim namirnicama, kao što su ljuta paprika ili đumbir, podstiču termogeni efekat i oslobađanje energije pa je učinak dvostruk: mršaviš, a istovremeno imaš više energije i osećaš se moćno!

Green Fit biljne kapi okružene đumbirom, brezom, semenom morača, rastavićem i krušinom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *