WellGreen

Proizvodi

Naši proizvodi

Verujemo da vi svoje telo poznajete bolje od bilo koga drugog. Pomoću pravih sastojaka iz prirode možete svakodnevno praviti zdrave izbore koji će vam pomoći da budete snažniji, otporniji na infekcije, da imate više energije i živite kvalitetnijim i ispunjenijim životom.

Svežina. Bez hemikalija.

Naši proizvodi prelaze put od sveže ubranog lekovitog bilja do gotovih proizvoda, flaširanih i pakovanih pod jednim krovom – našim. Na taj način možemo pripaziti na svaki korak procesa i garantovati svežinu i kvalitet kako lekovitog bilja tako i krajnjih proizvoda.

bez hemikalija

Naši proizvodi su potpuno prirodni.

Sveži & Zdravi

Na bazi lekovitog bilja sveže ubranog u prirodi.

100% Bezbedni

Bez veštačkih boja, mirisa i aditiva.

01.

Green Fit

Biljen kapi za mršavljenje na bazi ekstrakata ploda morača, kore krušine, herbe rastavića, lista breze i rizoma đumbira. Plod morača i kora krušine pomažu regulisanju crevne pasaže i eliminaciji digestivnih gasova. Herba rastavića pomaže zaštiti jetre i stimulisanju lučenja žuči. List breze ostvaruje pozitivan efekat na metabolizam holesterola i zdravlje digestivnog trakta. Rizom đumbira pomaže povećanju tonusa i vitalnosti organizma.

02.

Akcijska ponuda: 2+1 gratis. Kupovinom dve bočice Green Fit biljnih kapi, ostvarujete pravo na popust gde treću bočicu dobijate potpuno besplatno.

03.

Prirodni antibiotik, antiseptik i antimikotik, eliminiše mikroorganizme iz respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i sa kože, moćan prirodni antioksidans i antiinflamator. Ovo ulje ispoljava jaka antibakterijska i antigljivična svojstva.

U vaginalnom brisu mi je bio izolovan veliki broj E. Coli nakon izvršene histerektomije. Po nalazu antibiograma počela sam sa terapijom ciprofloksacinom ali je došlo do alergije pa sam morala prekinuti sa antibiotikom.

Nakon toga sam počela sa korišćenjem Wellgreen Ulja divljeg origana i već nakon prvog ciklusa je došlo do smanjenja  tegoba, a vaginalni bris je na sledećoj kontroli bio negativan na E. Coli.

Dragana (39 god.)

Prijavite se na naš bilten

Prijavite se na naš bilten gde ćete dobijati korisne savete vezane za zdravlje i prirodne recepte. Ostavite svoju email adresu i ostvarite dodatni popust pri narednoj kupovini od -10%.

Korpa