WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Naši Proizvodi

Tradicija i nauka

Biljni preparati iz Wellgreen-a, proizvedeni su po tradicionalnoj recepturi, a u saradnji sa najvišim autoritetima u oblasti farmacije i medicine.

Naš proces rada

U procesu proizvodnje koristimo samo najkvalitetnije sirovine, ne koristimo konzervanse, veštačke boje ni aditive.

Za vaše zdravlje i vitalnost

Naši proizvodi prelaze put od sveže ubranog lekovitog bilja do gotovih proizvoda, flaširanih i pakovanih pod jednim krovom – našim. Na taj način možemo pripaziti na svaki korak procesa i garantovati svežinu i kvalitet kako lekovitog bilja tako i krajnjih proizvoda.

Razmislite  o tome šta unosite u svoj organizam svakodnevno. Mi smo uvek za prirodno i domaće.

bez hemikalija

Naši proizvodi su potpuno prirodni.

Sveži & Zdravi

Na bazi lekovitog bilja sveže ubranog u prirodi.

100% Bezbedni

Bez veštačkih boja, mirisa i aditiva.

01.

Green Fit

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

02.

Akcijska ponuda: 2+1 gratis. Kupovinom dve bočice Green Fit biljnih kapi, ostvarujete pravo na popust gde treću bočicu dobijate potpuno besplatno.

03.

Prirodni antibiotik, antiseptik i antimikotik, eliminiše mikroorganizme iz respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i sa kože, moćan prirodni antioksidans i antiinflamator. Ovo ulje ispoljava jaka antibakterijska i antigljivična svojstva.

U vaginalnom brisu mi je bio izolovan veliki broj E. Coli nakon izvršene histerektomije. Po nalazu antibiograma počela sam sa terapijom ciprofloksacinom ali je došlo do alergije pa sam morala prekinuti sa antibiotikom.

Nakon toga sam počela sa korišćenjem Wellgreen Ulja divljeg origana i već nakon prvog ciklusa je došlo do smanjenja  tegoba, a vaginalni bris je na sledećoj kontroli bio negativan na E. Coli.

Dragana (39 god.)

Prijavite se na naš bilten

Prijavite se na naš bilten gde ćete dobijati korisne savete vezane za zdravlje i prirodne recepte. Ostavite svoju email adresu i ostvarite dodatni popust pri narednoj kupovini od -15%.

Korpa