PAR REČI O NAMA

Rad stručnih, odgovornih i savesnih osoba

Tradicija i nauka

Biljni preparati iz Wellgreen-a, proizvedeni su po tradicionalnoj recepturi, a u saradnji sa najvišim autoritetima u oblasti farmacije i medicine.

Naš proces rada

U procesu proizvodnje koristimo samo najkvalitetnije sirovine, a naši preparati ne sadrže aditive, veštačke boje, mirise, niti pojačivače ukusa.

WELLGREEN PORODICA

Naše vrednosti i misija

Našu porodicu povezuje zaljubljenost u zdrav način života, dobru fizičku formu, visoka sportska dostignuća, dijetetsku ishranu i sve ono što je bitno za pravilno funkcionisanje i zdravlje tela.

Naša misija je da budemo vaš pouzdan izvor znanja i inspiracije! Pružamo vam dragocene informacije o tome kako da ostanete zdravi i puni energije!

Nudimo vam podršku da održite dobru fizičku formu  kroz svakodnevne savete u našem newsletter-u. Dajemo vam proverene i naučno zasnovane informacije za formiranje zdravih navika.

Zato što verujemo da postoji kompletno rešenje za jedan od najozbiljnijih i najbrže rastućih problema u našem društvu - sedentarni život i gojaznost.

DA SE UPOZNAMO

Ovo je naš tim

WELLGREEN porodica je tu da budemo podrška jedni drugima na putu postizanja željenih rezultata, očuvanja zdravlja i vitalnosti i ostvarivanja svog ličnog punog potencijala.

Play Video about Momčilo Antonijević preporučuje Green Fit biljne kapi za mršavljenje

Momčilo Antonijević preporučuje Green Fit biljne kapi za mršavljenje

Momčilo Antonijević, novinar i narodni travar, deli sa nama tajne kako da na potpuno prirodan način, uz pomoć lekovitog bilja, postanemo i ostanemo zdravi, kako da smršamo i sačuvamo vitku liniju.

Pored redovne fizičke aktivnosti i zdrave uravnotežene ishrane, aktivne materije iz lekovitog bilja koje ulazi u sastav GREEN FIT biljnih kapi, može nam pomoći u procesu mršavljenja i gubljenja telesne mase.

Rastavić i breza su tradicionalni biljni lekovi koji se upotrebljavaju kao diuretici jer pospešuju lečenje mokraće i izbacivanje suvišne tečnosti iz organizma. Krušina i morač su zadužene za zdravlje jetre i organa za varenje koji su neophodni kada je proces gubljenja suvišnih kilograma u pitanju. Đumbir je poznat kao borac za jačanje imuniteta, ali i moćan saveznik na putu gubitka suvišnih kilograma.

Pusti video zapis

Dr Branka Filipović, gastroenterolog govori nam o gojaznosti kao faktoru rizika

Gojaznost je ozbiljan faktor rizika po zdravlje koji može izazvati niz ozbiljnih medicinskih problema. Osobe sa viškom telesne mase često su podložne visokom krvnom pritisku, dijabetesu tipa 2, srčanim bolestima, oboljenjima jetre, i problemima sa zglobovima i mišićima.

Osim toga, gojaznost povećava rizik od određenih vrsta karcinoma, kao i respiratornih problema poput apneje u snu. Opterećenje na organima i sistemima tela zbog viška masti može dovesti do komplikacija koje imaju ozbiljan uticaj na kvalitet života.

Važnost održavanja zdrave telesne mase ne samo da utiče na fizičko zdravlje već i na emocionalno blagostanje, smanjujući stres i povećavajući opštu vitalnost. Edukacija o zdravim životnim navikama i promovisanje svesti o negativnim posledicama gojaznosti ključni su koraci u borbi protiv ovog značajnog zdravstvenog izazova.

Pusti video zapis

Green Fit biljne kapi za mršavljenje

Ako ste spemni da krenete na put zdravlja i ka postizanju željenog cilja, poslušajte šta kaže Marko Lekić, naš poznati fitnes instruktor koji se fitnesom bavi već više od 17 godina. Kako smršati?

Posvećeni smo pružanju inspiracije i podrške onima koji teže zdravom načinu života. Naša misija se sastoji u tome da postanemo vaša pouzdani saveznik u svemu što vam je potrebno kako biste postigli i održali optimalno zdravlje. Želimo biti vaš vodič kroz lavirinte informacija o ishrani, vežbanju, mentalnom zdravlju i opštem dobrostanju. Kroz proverene i relevantne informacije, motivaciju i zajednicu koja deli iste vrednosti, nastojimo biti podrška na vašem putovanju ka zdravijem životu.

Naša vizija obuhvata stvaranje društva u kojem je zdrav životni stil prirodan i dostupan svima. Želimo postati prepoznatljivi kao lideri u pružanju informacija koje inspirišu pozitivne promene. Kroz edukaciju, podršku i motivaciju, težimo oblikovati pozitivne životne navike koje će preoblikovati način na koji živimo. Wellgreen porodica ima viziju da učini da zdravlje bude dostupno svima. Postavljamo standarde za zdraviji, srećniji i održiviji svet u kojem se svako pojedinačno napore prepoznaje i ceni.