WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

O nama

O NAMA

 

Bezbednost

Svi Wellgreen proizvodi su laboratorijski testirani, odobreni i registrovani od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao ispravni, izrađeni u skladu sa Pravilnikom o zdravstvenoj ispravnosti dijetetskih suplemenata i potpuno bezbedni za korišćenje.

Svežina

Naši proizvodi prelaze od sirovina do gotovih proizvoda do flaširanih i pakovanih proizvoda, sve pod jednim krovom – našim. Na taj način možemo pripaziti na svaki korak procesa i garantovati svežinu i kvalitet kako lekovitog bilja tako i krajnjih proizvoda.

Tačnost

Bez iznenađenja. Svi sastojci navedeni na deklaraciji nalaze se i u našem proizvodu u tačno navedenoj razmeri i koncentraciji. Ako proizvod sadrži bilo koji poznati alergen ili posebnu napomenu o bezbednosti, nalepnica to jasno kaže.

Naša misija i vizija

Verujemo da vi svoje telo poznajete bolje od bilo koga drugog. Pomoću pravih dodataka iz prirode možete svakodnevno donositi prave izbore koji će vam pomoći da budete zdraviji, snažniji, otporniji na infekcije, kao i da biste imali više energije i živeli kvalitetnijim i ispunjenijim životom. 

Naša misija je da vam pružimo prostor za wellness edukaciju i da vam ponudimo naše proverene proizvode na bazi lekovitog bilja. Naša vizija je to učinimo etički kroz održivu proizvodnju i najkvalitetnije sirovine.

Korpa