POLITIKA PRIVATNOSTI

1. ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Uveli smo sigurnosne procedure radi zaštite vaših ličnih podataka prilikom unosa, prenosa i rada sa vašim ličnim podacima.

Naš pravni tim je sastavio ovu Politiku privatnosti da biste bolje razumeli kako sakupljamo, koristimo, otkrivamo, prenosimo i čuvamo vaše podatke sa ovog sajta. Nećemo koristiti ili deliti vaše podatke sa bilo kim drugim, osim sa onima navedenim dalje u ovom dokumentu. Molimo pažljivo pročitajte sledeće.

Koristeći ovu stranicu, slažete se sa Politikom privatnosti. Ako se ne slažete, nemojte koristiti ovaj sajt.

2. SAKUPLJANJE I KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA

„Lična informacija“ kao termin koji se koristi u ovoj Politici privatnosti podrazumeva lične podatke korisnicika sajta.

Niste obavezni da date lične informacije kada ih od vas zatražimo, ali ako se odlučite da to učinite, u mnogim slučajevima nećemo moći da vam pošaljemo naše proizvode ili da vam pružimo naše usluge ili da odgovorimo na bilo koji od vaših zahteva.

Ako :

 

  • popunite obrazac na sajtu, tražite dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama;

  • napišite poruku u našoj grupi podrške;

  • učestvujete u online istraživanju;

  • kontaktirate nas;

  • učestvujete u ponudi ili akcije,ili prijavite problem sa sajtom;

možemo sakupiti razne informacije, uključujući vaše ime, prezime, email adresu, poštansku adresu, broj telefona.

3. KAKO KORISTIMO I ŠTITIMO VAŠE LIČNE PODATKE

Nama u Wellgreenu je jako stalo da očuvanja vaše privatnosti i zbog toga vaše lične podatke koje prikupimo radi obrade vaših poružbina ili bilo čega drugog ni u kom slučaju nećemo iznajmljivati ili prodavati drugim stranama. Mi možemo čuvati vaše lične podatke na bezbednim mestima koja su izvan naše neposredne kontrole (na primer, na serverima ili u bazama podataka smeštenim u saradnji sa hosting provajderima).

Lični podaci koje prikupljamo omogućavaju nam da:

 

  • budemo sigurni da je sadržaj na našem sajtu koji se vama prikazuje predstavljen na najefikasniji način za vas;

  • Vam pružimo informacije, proizvode ili usluge koje tražite od nas, ili koje, po našem mišljenju, mogu biti zanimljive za vas;

  • ispunimo naše obaveze koje proizilaze iz ugovora zaključenih između vas i nas;

  • vodimo računa o najnovijim objavama proizvoda i predstojećim događajima;

Kako štitimo Vaše podatke

Već smo napomenuli koliko nam je važna zaštita privatnosti i ličnih podataka naših korisnika, ali, ipak, ne možemo garantovati sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje, niti da se vašim podacima ne može nikako pristupiti, da nikada ne mogu biti otkriveni, izmenjeni ili uništeni nekim zlonamernim rušenjem bilo koje od naših standardnih tehničkih i administrativnih koraka zaštite . Kada unesete osetljive informacije u našim formularima za registraciju ili poručivanje, vrši se šifrovano pohranjivanje podataka korišćenjem Secure Socket Laier (SSL) tehnologije. Međutim, način prenosa preko Interneta ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Zbog toga ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost. Ako imate pitanja o sigurnosti na našem sajtu, možete nas kontaktirati na info@wellgreen.rs 

Kompromitovani lični podaci

U slučaju povrede politike privatnosti, odmah ćemo obavestiti naše klijente u skladu sa zakonom.

Privatnost dece

Posebno nam je važna zaštita privatnosti dece. Iz tog razloga mi ne zahtevamo lične podatke od osobe mlađe od 18 godina. U slučaju da saznamo da smo prikupili lične informacije od deteta mlađeg od 18 godina, mi ćemo ga što je pre moguće ukloniti. Ako verujete da možemo imati informacije od djeteta mlađeg od 18 godina, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte info@wellgreen.rs

4. PRIKUPLJANJE I KORIŠĆENJE NE-LIČNIH PODATAKA

Takođe prikupljamo podatke koje nam ne dozvoljavaju direktno komuniciranje sa određenim pojedinačnim korisnikom. Možemo sakupljati, koristiti, prenositi i objavljivati ove ne-lične informacije za bilo koji cilj. U nastavku su prikazani ne-lični podaci koje sakupljamo i kako ih možemo koristiti:

Može da prikupljamo informacije o računaru, uključujući i, gde je to moguće, vašu IP adresu, operativni sistem i tip pretraživača koji koristite, informacije o vašim aktivnostima na našem sajtu. Ovaj tip informacija nam omogućava da bolje razumemo ponašanje naših korisnika kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge i unapredili UX (user experience, korisničko iskustvo) na našem sajtu. Ove informacije se prikupljaju i koriste da bismo znali koji deo sajta, koje proizvode i usluge su od najvećeg značaja našim korisnicima i kako bismo poboljšati UX. Naši partneri takođe mogu da koriste ove tehnologije radi plasiranja reklame.

Iz mnogih razloga, opisanih iznad, možemo koristiti i kolačiće (cookies), sačuvane na tvrdom disku vašeg računara. Oni nam pomažu da poboljšamo sajt i pružimo bolju i personalizovaniju uslugu. Kolačići nam omogućavaju:

 

  • da budemo sigurni da je sadržaj sa našem sajtu predstavljen na najefikasniji način za vas i za vaš računar;

  • brže korišćenje Sajta;

  • da prilagodimo lokaciju u skladu sa vašim individualnim interesima;

  • da ocenimo našu bazu kupaca i način korištenja, i takođe da vas identifikujte kada se vratite na naš sajt.

Možete da se odbijete korišćenje kolačića u podešavanjima u vašem pregledaču, međutim, ako odaberete ovu opciju, nećete biti u mogućnosti da pristupite određenim funkcionalnostima našeg sajta. Ako ne konfigurišete podešavanja vašeg pregledača i odbijete korišćenje kolačića, naš sistem će ih automatski koristiti.

5. ODAVANJE VAŠIH INFORMACIJA

Vaše lične podatke možemo otkriti samo ako je neophodno: (a) izvršiti zakon ili zahteve suda u vezi sa našim sistemom; (b) zaštitu naših prava ili svojine; (c) preduzimanje hitnih akcija u pogledu lične sigurnosti naših saradnika ili usluge potrošača. Vaše lične informacije, koje prikupljamo prilikom registracije, mogu se preneti trećim licima i osobama koje sarađuju s nama kako bi poboljšale kvalitet naših usluga. Vaši lični podaci neće se koristiti za bilo koju drugu svrhu osim ovih gore navedenih. E-mail adresa koju ste naveli prilikom registracije, može da se koristi radi slanja poruka ili obaveštenja o promenama u vezi vašeg naloga, kao i važnih informacija o novim proizvodima i uslugama i tako dalje. Takođe možete otkazati pretplatu.

6. VI MOŽETE

Kontaktirajte nas u bilo kom trenutku ako želite da:

 

  • Zatražite pristup informacijama koje imamo o vama

  • Ispravite sve informacije koje imamo o vama

  • Izbrišite informacije o vama

Ako imate bilo koje dodatno pitanje vezano za prikupljanje i čuvanje podataka, molimo vas da nas kontaktirate na: info@wellgreen.rs

Zadržavamo pravo čuvanja kopije vađih ličnih podataka koje smo prikupili u tpku poslednjih 365 dana. Ako verujete da su informacija koju imamo o vama netačne, možete nas kontaktirati kako bismo mogli da ih ažuriramo i da nadalje čuvamo vaše tačne podaci. Svi podaci koji više nisu potrebni radi gore navedenih ciljeva biće obrisani.

7. LINKOVI KA DRUGIM SAJTOVIMA

Naša veb stranica može s vremena na vreme sadržati linkove ka drugim veb stranicama partnerskih mreža, oglašivača i podružnica. Ukoliko pratiteći ove linkove zavšite na bilo kom od ovih veb lokacija, imajte na umu da ove veb stranice imaju sopstvenu politiku privatnosti i mi nismo odgovorni za ove stranice. Pre nego što pošaljete bilo kakve lične podatke na ove veb lokacije, pregledajte njihovi pravila.