KORISNE INFORMACIJE

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Da li su Wellgreen proizvodi bezbedni?

Svi Wellgreen proizvodi su laboratorijski testirani, odobreni i registrovani od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao ispravni, izrađeni u skladu sa Pravilnikom o zdravstvenoj ispravnosti dijetetskih suplemenata i potpuno bezbedni za korišćenje.

 Svi sastojci navedeni na deklaraciji nalaze se i u našem proizvodu u tačno navedenoj razmeri i koncentraciji. Ako proizvod sadrži bilo koji poznati alergen ili posebnu napomenu o bezbednosti, nalepnica to jasno kaže.

Koliko mogu da smršam uz Green FIt?

Tempo gubljenja kilograma je individualan i zavisi od više faktora kao što su godine, pol, zdravstveno stanje... ali prvenstveno i najviše od vaših životnih navika - stepena fizičke aktivnosti, načina ishrane itd.

Green Fit biljne kapi podstiču zdrav tempo gubljenja kilograma - oko pola kg do 1 kg nedeljno, pa tako za mesec dana može da se izgubi oko 4,5 kg uz pravilan higijensko-dijetetski režim ishrane.

Koliko traje jedna bočica?

Kapi se piju dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i jedna bočica traje oko 10-ak dana. Za najbolje rezultate savetujemo da koristite naše preparate najmanje dva meseca u kontinuitetu, odnosno potrebno je popiti 6 bočica bez pauze. 

Ko sve sme da pije Green Fit biljne kapi?

Green Fit biljne kapi su potpuno prirodne i bezbedne za korišćenje. Smeju da ih piju svi sem trudnica, dojilja i osoba mlađih od 18 godina.

Kako da poručim?
Kapi možete poručiti ovde na našem sajtu, putem telefona pozivom na broj 062/200-564, kao i putem društvenih mreža: Facebook i Instagram.
Da li Green Fit kapi mogu da se kupe u apoteci?

Green Fit biljne kapi su dostupne u preko 150 apoteka širom Srbije. Proverite na mapi ispod koja je vama najbliža:

INFORMACIJE O NAMA

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE