Tekstovi

Prolećni detoks – idealni program za čišćenje organizma i rešavanje svega suvišnog pa i kilograma

Lepo vreme većini posluži kao motivacija za veliko prolećno čišćenje kako životnog prostora i, tako i samog organizma. Pored pranja prozora i luftiranja, još je bitnije pročistiti se iznutra od brojih toksina i kilograma koji su se nataložili tokom zimskih meseci. Ovaj period treba iskoristiti za resetovanje nekih nezdravih životnih navika poput konzumiranja nezdrave hrane bogate šećerima i aditivima, prekomerne upotrebe alkohola, izlaganja duvanskom dimu i sl.

Ukoliko ne želite da se ograničavate posebnim režimom ishrane koji se bazira na ceđenim sokovima, detox možete uraditi i na drugačiji način – pomoću Green Fit biljnih kapi.

GREEN FIT BILJNE KAPI SADRŽE:

  • Rastavić koji doprinosi normalnoj holerezi i prečišćavanju organizma, normalnoj funkciji prostate, bubrega i urinarnog trakta i doprinosi normalnom protoku mokraće.
  • Krušinu koja ima purgativna svojstva i doprinosi prirodnom mehanizmu prečišćavanja organizma i eliminaciji toksina
  • Brezu koja doprinosi zdravlju donjeg urinarnog trakta, utiče na digestiju i promoviše detoksikaciju organizma.
  • Morač koji je zadužen za pospešivanje varenje i ubrzavanje metabolizama čime se podstiče izbacivanje toksina i topljenje masnih naslaga
  • Đumbir koji je antioksidans koji štiti ćelije od oksidativnog stresa, doprinosi vitalnosti i jačanju imuniteta, kao i prirodnom mehanizmu prečišćavanja organizma i eliminaciji toksina.

Pored svega toga, sjajna stvar je što ne morate da se odreknete redovnih obroka u toku dana (važno je samo da su zdravi), a preporuka je da ovaj period detoksikacije uz Green Fit biljne kapi traje minimalno mesec dana.

Zato, kao preduslov zdravom mršavljenju, prvo pročistite svoj organizam Green Fit biljnim kapima i oslobodite se nagomilanih kilograma, suvišne tečnosti tečnosti, i eliminišite masne naslage i uporan celulit i zasijajte u punom svetlu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *