WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Za godinu dana čak 40 kg manje i šećer pod kontrolom potpuno prirodno, bez insulina!

P. (38 godina)

2004. godine mi je dijagnostikovana šećerna bolest. Imala sam operaciju kičme 2010. koja se izrazito negativno odrazila na moj organizam. Dijabetes je sve više uzimao maha, a težina mi je postajala sve veći problem. Rečeno mi je da mi negine terapija insulinom, ako se ovako nastavi.

U julu 2014. nakon 10 godina nadimanja, grčeva, dijareje, ogromnog povećanja telesne težine, bilo mi je dosta svega. Došla sam do 130 kg i bila sam veoma loše. 

Otišala sam kod nutricioniste i dobila savete o pravilnoj ishrani, o tome koja hrana će biti moj pokretač i kako da ojačam leđa.

Takođe, dobila sam na poklon i bočicu biljnih kapi GreenFit da isprobam i vidim da li mi prijaju. 

U početku sam bila skeptična, ali sam rešila da probam kad sam ih već dobila  – nemam šta da izgubim. Raspitala sam se za sastav i saznala da su kapi potpuno prirodne, na bazi bilja, neškodljive i bezbedne za upotrebu čak i sa mojom dijagnozom. 

Od tog dana, se nisam osvrtala! Pridržavala sam se uputstva za upotrebu i saveta koje sam dobila od njih i vrlo brzo primetila prve rezultate. 

Već nakon mesec dana, moja kućna vaga pokazivala je 4,5 kg manje i osećala sam se odlično. Pazila sam šta jedem pa mi je šećer bio pod kontrolom, a vežbe za jačanje leđa su me osnažile i pokrenule da uključim i večernje šetnje.

Godinu dana kasnije, sam 40 kg lakša! Sposobnija sam, jača i što je najvažnije, zdravija. Sada sam nova osoba, moje šećer je u granici normale, a leđa su mi jača nego ikad.

Presrećna sam što sam sve ovo postigla sama i prirodnim putem, bez uvođenja insulina.

GreenFit biljne kapi u kombinaciji sa podrškom i stručnim savetima koje sam dobila od zaposlenih u firmi Wellgreen kada sam pozvala telefonom, ohrabrili su me da nastavim dalje kada mi je bilo teško. Efekti ovih kapi u kombinaciji sa laganim fitnesom i zdravom ishranom su izvanredni. 

Nema nikakvih specijalnih dijeta, samo nahranite svoje telo dobrom hranom i trenirajte u skladu sa svojim mogućnostima i to će vas odvesti tamo gde želite da budete i naravno svakodnevno koristite ove fantastične kapi.

Hvala GreenFit biljnim kapima i njihovom stručnom timu na svoj podršci i savetima. Dugujem vam svoje zdravlje! 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top