WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

U TRCI ZA NOVCEM I SVAKODNEVNIM OBAVEZAMA STEKLA SAM PROBLEME SA VARENJEM I VIŠAK KILOGRAMA, ALI ONDA JE SPAS NEOČEKIVANO DOŠAO IZ PRIRODE

Pored dugogodišnjeg problema sa varenjem našu sagovornicu, J.Č. (55 g.) mučio je i problem suvišnih kilograma. Nadutost posle jela i osećaj da hrana stoji u želucu “poput kamena”, osećaj težine posle obilnijih obroka, gorušica, mučnina ili opstipacija, samo su neki od brojnih simptoma koje je ova prezaposlena majka troje dece imala.

U večitoj jurnjavi za novcem i zbog brzog tempa života u kojem se smenjuju periodi gladovanja i i preobilnih obroka, mahom teške i masne hrane bez biljnih vlakana, i to sve onako “s nogu” kada se hrana i ne  sažvaće dobro, neminovno je bilo da stradaju organi za varenje i da dođe do svih već gore navedenih simptoma koji su značajno uticali na kvalitet J. života.

“Prestala sam da se družim i da idem bilo gde, pogotovu ako je poziv bio za izlazak u neku kafanu ili restoran. Mučili su me problemi sa stomakom, a i pare su uvek problem. Bilo je dana kada nisam imala volje ni da se javim na telefon, a kako se nikada nisam odazivala na pozive, ljudi su prosto i prestali da me zovu bilo gde. Osećala sam se izolovano i depresivno”, priča nam J.

Neadekvatan način ishrane, osim što negativno utiče na organe za varenje i izaziva osećaj nelagodnosti u stomaku, takođe i usporava metabolizam što vremenom dovodi do gojaznosti.

“Čujte, ja već imam i godina i nekako sam prihvatila da ne izgledam više kao manekenka, ali kada mi je lekarka na pregledu izmerila obim struka i krenula da nabraja za koje sam sve boleštine kandidatkinja (dijabetes, pritisak, infarkt, moždani udar…) pao mi je mrak na oči. Ja, znate, imam i genetsku predispoziciju za ove bolesti jer je moja majka imala moždani udar, a ne pomaže ni to što pušim od svoje 16. godine života” nastavlja J. svoju priču.

Došla sam kući sa punom kesicom lekova iz apoteke, povadila ih i poređala na radnu ploču u kuhinji i gledajući ih pomislila u sebi ‘Je l’ to to? Je l’ ovo početak starosti? Da li sada počinje period bolesti i slabosti, a onda neminovni kraj?’ “, govorila je J.

“Nikako nisam mogla da se pomirim sa tim. Oduvek sam govorila da je život da se živi i rešila sam da nešto preduzmem. Na internetu sam pronašla reklamu za Green Fit biljne kapi za mršavljenje i videla sam da sadrže biljke koje su dobre i za varenje i za mršavljenje. ‘To je to!’, pomislila sam. ‘To je baš ono što meni treba!’ i odmah poručila akcijski paket 2+1 gratis.”

Kapi su joj stigle odmah sutradan kurirskom službom i krenula je da ih pije prema uputstvu 75 kapi ujutru i uveče. Prvi rezultati su bili vidljivi već u prvih nedelju dana. 

“Već prve nedelje korišćenja Green Fit biljnih kapi sam primetila da mi se stolica u potpunosti regulisala. Nisam više imala problema sa opstipacijom, gasovima i nadutišću. Osećala sam se lagano i sa daleko više energije.” 

U drugoj nedelji je primetila da je izgubila nekoliko cm u obimu struka. 

“Primetila sam da sam nekako splasla. Kada sam obukla jedne pantalone koje su mi ranije bile knap, primetila sam da sam imala lufta čak dva prsta u struku! To me je jako obradovalo i rešila sam da se izvagam da proverim da li sam stvarno smršala. Kada sam stala na vagu i videla da pokazuje 2kg manje, a da pri tom ništa nisam menjala ni u ishrani, ni u vežbanju, oduševila sam se! ”
J. je nastavila da pije Green Fit biljne kapi i do kraja meseca je izgubila čak 4,5 kg i odmah poručila još jedan set kapi za naredni mesec. 

“Sada pijem treću turu, kapi mi jako prijaju i planiram da nastavim da ih koristim i dalje. Doktorka me je pohvalila i rekla da sad još samo treba da prestanem da pušim i da onda više ne moramo ni da se viđamo!”, kroz smeh kaže J.

https://www.wellgreen.rs/proizvod/green-fit-biljne-kapi-za-mrsavljenje-21-gratis-specijalna-ponuda/

GreenFit biljne kapi – smanjite telesnu masu i očistite jetru i organe za varenje prirodnim putem

Green Fit biljne kapi sadrže mešavinu lekovitog bilja koje izuzetno blagotvorno deluju na ubrzavanje metabolizma, regulisanje probave i eliminaciju suvišne tečnosti iz organizma te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.  

Green Fit je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morača, kore krušine i rizoma đumbira. Plod morača i kora krušine su poznate kao tradicionalni biljni lek za regulisanje crevne pasaže i eliminaciju digestivnih gasova. Herba rastavića i list breze su prirodni diuretici i koriste se kao pomoćno sredstvo kod povećanja količine mokraće radi ispiranja urinarnog trakta kod infekcija, ali i kod izbacivanja suvišne tečnosti koja izaziva osećaj težine i nadutosti u organizmu. Sem toga herba rastavića je nenadmašna kod zaštite jetre i stimulisanja lučenja žuči što direktno utiče na bolje varenje i brži metabolizam. List breze utiče i na metabolizam holesterolabrže topljenje masnoća kao i zdravlje čitavog digestivnog trakta. Rizom đumbira poznat kao čuvar imuniteta u zimskim danima, a manje poznat (ali ne manje učinkovit) kao pomoćnik u zdravom mršavljenju topljenju suvišnih kilograma.

Poručite odmah klikom na link: https://www.wellgreen.rs/proizvod/green-fit-biljne-kapi-za-mrsavljenje-21-gratis-specijalna-ponuda/ ili pozovite putem telefona: 062/200-564

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top