WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Svi su mi govorili da sam smršala i da izgledam fantastično, a ja toga nisam ni bila svesna sve dok nisam videla ove dve svoje fotke!

28-godišnja K.R. podelila je sa nama svoje pozitivno iskustvo sa GreenFit biljnim kapima uz koje je uspela da skine neverovatnih 21 kg. Iako su joj svi govorili da izgleda fantastično i da je smršala dosta, ona sama nije toga ni bila svesna jer se transformacija dešavala postepeno. A onda je videla svoje slike pre i posle jednu pored druge i ostala je bez teksta!

Naša današnja sagovornica je ljupka  K.R, 28-godišnja studentkinja koja je zahvaljujući GreenFit biljnim kapima firme Wellgreen uspela da sa prvobitnih 72 kg spadne na 51 kg i da sa svojom visinom od 160 cm usps da izgleda kao prava manekenka. 

Na pitanje kako je počela čitava ova njena transformacija, K.R. odgovara da je slučajno naletela na reklamu za ove biljne kapi negde na internetu u trenutku kada je bila u jako lošoj fazi na više polja. Pored stresa zbog ispita na fakultetu, upravo je bila raskinula i sa dečkom sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. 

Osećala sam se usamljeno i odbačeno od svih. Svi moji dotadašnji prijatelji su “pripali” mom bivšem dečku i odjednom sam se našla sama, u nepoznatom gradu, bez prijatelja i ikakve podrške. Izgubila sam volju i da izlazim i da se sređujem, jela sam samo hranu iz pekare i online dostave i vrlo brzo sam primetila kako mi se kilogrami gomilaju. Sve to je samo još više doprinelo da se osećam loše i depresivno.

Onda sam sasvim slučajno, skrolajući feed na omiljenoj društvenoj mreži primetila rekalmu za GreenFit biljne kapi. Kliknula sam i otišla na stranicu gde je bilo iskustvo neke zadovoljne mušterije. Poistovetila sam se sa njom i rešila da probam i ja. Odmah sam poručila jedan komplet i krenula da ga pijem. 

U početku nisam ni sama primećivala neke drastične promene, ali sam nastavila da pijem kapi jer su mi prijale. Povoljno su uticale na moj metabolizam i osećala sam se nakako poletnije. Nakon dva i po meseca primetila sam da su kolege i koleginice počele da mi upućuju komplimente da izgledam mršavije i bolje, ali se ja nisam tome pridavala previše značaja.

Tek kada sam nakon jedne žurke koja se dešavala kod jedne koleginice u stanu videla slike sebe iz profila, shvatila sam da su u pravu da izgleda da sam stvarno počela da mršavim.

Nije me mrzelo da nađem svoju fotografiju od pre da bih mogla da uporedim bolje kako to izgleda i prosto nisam mogla da verujem. Kada sam počela da pijem ove kapi, imala sam 72 kg, a nepunih 6 meseci kasnije moja kućna vaga je pokazivala samo 51 kg!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top