WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Ravan stomak bez trbušnjaka? Nemoguće!

Oduvek sam imala problem sa viškom masnih naslaga u predelu stomaka i iako su mi svi govorili da je rešenje u fizičkoj aktivnosti i vežbama, nikako to nisam prihvatala jer sam mrzela sve vežbe, a trbušnjaci su mi bili apsolutna noćna mora. 

Pokušavala sam na sve druge načine da smršam – izgladnjivala se, bojala kalorije, u jednom trenutku pokušala i sa drastičnim smanjenjem unosa kalorija (svega 500 kalorija na dan!) što apsolutno nije dalo željeni rezultat jer jednostavno nije bilo održivo na duge staze. 

Uspela bih da izgubim par kilograma, ali bih onda, nakon prestanka sa ovom rigoroznim dijetama željna svega, sve vratila još i duplo više!

Bila sam očajna. Nisam znala šta da radim, kako da izađem iz ovog začaranog kruga izgladnjivanja i ponovnog vraćanja kilograma.

A onda je spas stigao potpuno neočekivano, kada sam već izgubila svaku nadu da ću ikada imati lep, zategnut i ravan stomak, sasvim slučajno na internetu sam videla reklamu za biljne kapi Green Fit. Pročitala sam iskustva nekih zadovoljnih korisnika i pomislila – što da ne, probaću još i ovo, nemam šta da izgubim.

Svidelo mi se što nisu obećavali nerealne scenarije, gubitak 30kg za dve nedelje i slično, već su u prvi plan stavili zdravlje i insistirali na zdravom, prirodnom i postepenom gubitku kilograma 4-5 kg mesečno. Takođe, uz paket kapi mi je stigao i predlog jelovnika kao i preporuka da se uključi neka lagana fizička aktivnost u vidu šetnje ili vožnje bicikla. 

U početku ništa od toga nisam primenjivala, htela sam da vidim koliko će mi kapi same pomoći pa sam samo njih počela da pijem onako kako piše na kutiji – ujutru i uveče po 75 kapi. 

Prve pozitivne efekte sam primetila vezano za organe za varenje. Ranije sam imala problema sa usporenim metabolizmom, zatvorom i neredovnom stolicom, a Green Fit biljne kapi su to odmah regulisale. 

Druga pozitivna stvar koja je nastupila već u prvoj nedelji korišćenja Green Fit kapi je – izbacivanje suvišne nagomilane tečnosti. Pre nego što sam počela da pijem ove kapi, patila sam od nadutosti i osećala se tromo pogotovu u letnjem periodu i iako sam  pokušavala da smanjim unos soli i pridržavala se svih saveta lekara, voda se nije povlačila. Nakon uvođenja redovne svakodnevne terapije Green Fit biljnim kapima, primetila sam da su mi stopala splasla, da nisam više toliko naduta, da se osećam lakše i da imam više energije. Ove kapi podstiču izlučivanje mokraće, izbacivanje toksina i smanjuju količinu celulita! 

Bila sam presrećna i odmah nakon nepune dve nedelje rešila da stanem na vagu da proverim da li sam stvarno smršala. Pre nego što sam počela da pijem Green Fit kapi imala sam 74 kg, a nakon samo desetak dana, moja kućna vaga je pokazivala 72 kg!

Bila sam presrećna i ovaj početni uspeh mi je dao volju da napravim neke suštinske promene u svom načinu života. Rešila sam da korigujem ishranu, iako moram da priznam da se njihovog jelovnika nisam pridržavala, ali sam izbacila slatkiše, grickalice između obroka, alkohol i gazirana pića i nastavila sa redovnim uzimanjem Green Fit kapi svaki dan.

Nakon mesec dana su ljudi iz moje okoline počeli da primećuju promene na mom fizičkom izgledu i počeli su da mi udeljuju komplimente. 

Kada sam nakon nekoliko meseci uspela da uđem u omiljene farmerice koje su već mesecima skupljale prašinu u mom garderoberu, bila sam na sedmom nebu! 

Sada pijem 4 turu kapi, uskoro planiram da počnem i da vežbam. Kapi apsolutno ne planiram da prestanem da pijem, a koliko su efikasne procenite sami na slikama ispod:

GreenFit biljne kapi su potpuno prirodno i bezbedno rešenje za višak kilograma. U pitanju je tinktura na bazi lekovitog bilja, namenjena ubrzavanju metabolizma i zdravlju organa za varenje. Green Fit biljne kapi podstiču brže topljenje masnih naslaga, smanjuju apetit i pospešuju izbacivanje tečnosti i uklanjanje celulita. Takođe, regenerišu jetru, podstiču izbacivanje toksina iz organizma pospešujući zdravlje digestivnog i urogenitalnog trakta.

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Green Fit biljnih kapi možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 062/200-564 svakog radnog dana.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top