WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Osećala sam se kao stranac u svom telu, a sada sam to ponovo ja

J. Vasić je oduvek bila sportski tip, ali kada se udala, prestala je da vežba i malo po malo nabacila 50 kilograma, dostigavši najveću težinu od 108 kilograma 2019. godine.

„Osećala sam se kao stranac u svom telu. Nisam mogla da se identifikujem sa sopstvenim odrazom u ogledalu, a kada bi neko okačio moju sliku na društvenim mrežama nakon nekog druženja i tagovao me, zgrozila bih se i molila da skinu tag. Prosto nisam znala ko je ta osoba“, rekla je J.

Iako je šest godina neuspešno pokušavala da smrša uz pomoć raznih dijeta koje je nalazila po modnim časopisima, rezultati su uporno izostajali i samo se dodatno frustrirala. 

“U februaru pretprošle godine sam krenula saketo dijetom, a zatim sam prešla na ishranu sa niskim udelom ugljenih hidrata. I onda mi je jedna prijateljica kada samo joj se poverila na kafi da ponovo krećem sa dijetom i da se nadam da ću ovoga puta uspeti preporučila da probam GreenFit biljne kapi”.

J. je bila u čudu jer do tada nije čula za ove kapi, ali je rešila da posluša savet drugarice i pokuša i sa tim. 

Poručila je kapi putem telefona i dobila uputstvo kako se kapi piju i odmah krenula sa terapijom. 

“Prvo što sam primetila je da da mi se metabolizam znatno ubrzao i da mi stomak brže vari hranu. Takođe, smanjili su mi se otoci u nogama od viška vode pa sam se osećala lakšom i kao da imam više energije.”

J. je nakon prvog seta koji je popila za oko mesec dana, uspela da skine 7 kilograma i to ju je motivisalo da poruči još jedan set GreenFit biljnih kapi za mršavljenje

“U decembru 2019. kada su svi paničili zbog dolaska Korone, ja sam se osećala sjajno jer sam u tom trenutku imala 77 kilograma i bila sam ponosna na sebe i uspeh koji sam postigla!” priča nam zadovoljno J. 

 Sada ima 62 kilograma i održava svoju kilažu pomoću  GreenFit biljnih kapi koje povremeno koristi i koje od srca svima preporučuje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top