WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Najbolje od svega je što se izgubljeni kilogrami na vraćaju

Svetlana G. medicinska sestra podelila je sa nama svoje iskustvo sa Green Fit biljnim kapima:

– To je trajalo oko godinu i po dana, sve dok nisam počela da se stidim svog izgleda. Krenula sam da pokušavam da smršam početkom 2018. – vodeći računa da napravim 10.000 koraka dnevno, da pijem najmanje 3l vode i ograničavam unos „loše hrane“ – ali kada ovo sve radiš zbog manjka samopouzdanja, bude izuzetno iscrpljujuće. Izgubila sam nešto kilograma, ali sam u potpunosti poremetila svoj odnos sa sopstvenim telom. Svaki dan bih se vagala i kilogram gore ili dole bi mi određivao raspoloženje i kako sam se osećala i odnosila prema samoj sebi.

Kao rezultat toga, prestala sam da jedem napolju sa prijateljima. Otišala sam toliko daleko da sam čak odbila dezert na sopstvenom venčanju u decembru 2018! U tom trenutku sam shvatila da je dosta.

Odmah nakon venčanja, rekla sam sebi da ne želim tako da živim ceo svoj život – sputavajući se i vagajući se svaki dan. Bila sam umorna od borbe sa svojim telom.

Zatim je na internetu naišla na Green Fit biljne kapi. Pregledajući slike transformacije zadovoljnih korisnika, našala sam se više opčinjena naslovima i tekstovima nego samim fotografijama. Svidelo mi se kako su ljudi govorili o tome kako su se osećali bolje i koje su fizičke prednosti koje su doživeli kada su počeli da piju ove kapi. To je bio trenutak kada sam odlučila da je vreme za promene.

Kupila sam i ja jedan set ovih kapi i počela da ih pijem prema uputstvu. U početku mi se dešavalo da zaboravim da ih popijem, ali kako sam osetila i ja one pozitivne rezultate o kojima su drugi govorili (redovna stolica, izbacivanje vode i sl) brzo su Green Fit kapi postale nezaobilazni deo mog dana. 
Fizičke promene su vrlo brzo postale vidljive, ali za mentalne je bilo potrebno neko vreme. Postepeno sam prihvatala ponovo svoje telo i ponovo učila da volim sebe takvu kakva sam i spolja i izunutra. Efekat Green Fit biljnih kapi je bio neverovatan! Osećala sam se dobro jer sam činila nešto dobro za sebe, a najbolja stvar je što su rezultati trajni. Izgubljeni kilogrami se ne vraćaju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top