WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Godinu dana kasnije i 43 kg manje (144 kg —> 101 kg)

Saznajte kako je Miroslav godinu svog najvećeg poraza kada ga je napustila žena i kada se zarazio Koronom uspeo da preokrene u svoju korist i da na kraju iz nje izvuče nešto dobro za sebe

Prošla godina 2020. nikome nije bila sjajna, zbog Korone i svega, ali meni je definitivno bila užasna. Sve je započelo kad smo se supruga i ja razišli. Danas, godinu dana kasnije bližimo se kraju razvoda koji nisam želeo, ali sam se nekako pomirio sa tim. U februaru prošle godine mi je Nevena rekla da je više ne privlačim. Kad sam pogledao svoje slike u odnosu na ono kad smo se upoznali, zgadio sam se.

Odmah sam počeo da menjam svoje prehrambene navike i prestao sam da jedem nakon 21h uveče jer sam tada unosio ubedljivo najviše nezdrave i visokokalorične hrane.

Tokom te 2020. godine sam primio nekoliko udaraca koji su me naterali da se potrudim još više. U maju sam saznao da se moja supruga dopisuje s jednim kolegom i da se viđaju nasamo i van posla. To je bilo otprilike u vreme kada sam primetio da je prestala da se trudi oko našeg braka. Tada sam stvari shvatio ozbiljnije i otišao kod nutricioniste. U početku je bilo sjajno, ali mi je sve to planiranje obroka vremenom postalo naporno. Uprkos tome što sam video rezultate, prestao sam da se pridržavam saveta nutricioniste.

U avgustu sam se jedne noći stvarno napio i pokušao da izvršim samoubistvo. Nazvao sam je telefonom sa idejom da ona čuje kako pucam iz pištolja. Nategao sam ga, ali nisam imao snage da pucam. Umesto toga, završio sam u duševnoj bolnici, a moja supruga je podnela zahtev o zabrani prilaska koji je odbijen. Rešio sam se oružja i prestao da pijem. To je napravilo veliku razliku.

U septembru je moja supruga podnela zahtev za razvod, a meni je to bio još jedan podsticaj da je krajnje vreme da preuzmem kontrolu nad svojim životom. Dve nedelje kasnije od zajedničke prijateljice sam saznao da se moja supruga već viđa sa nekim drugim i to mi je bio jasan znak da je među nama definitivno sve gotovo. 

Posle svega toga, otprilike mesec dana kasnije, dobio sam Covid i izgubio osećaj za ukus i miris. Osećao toliko usamljeno i odsečeno od čitavog sveta, kao da nikome ništa ne značim i da nestanem, niko ne bi ni primetio.

U odsustvu drugih pametnijih ideja, sedeo sam sam i vrteo Facebook feed. Onda se pojavila reklama za Green Fit biljne kapi, iskustvo nekog zadovoljnog korisnika. Poistovetio sam se donekle sa njim i pomislio da bih možda mogao da ih probam.

Poručio sam kapi odmah i kada su stigle krenuo sam da ih pijem prema uputstvu, ali sam ignorisao jelovnih i savete o fizičkoj aktivnosti.  

Voleo bih da mogu da kažem kako sam bio u teretani svaki drugi dan, ali moji treninzi su bili minimalni. Uglavnom tu i tamo prošetao bih kilometar ili dva. Kupio sam bio i eliptiku još pre, ali je ona uglavnom skupljala prašinu. Dakle, pozitivan rezultat je definitivno bio najvećim delom zbog Green Fit kapi.

U february 2020. kada je Nevena objavila početak kraja, imao sam 144 kg, a sada sam spao na 101! Prezadovoljan sam i planiram da nastavim dalje sa ovim biljnim kapima, a trudim se i da što više budem aktivan, da se hranim zdravije i da manje pijem. 

Moj zet (bivši poluprofesionalni košarkaš) predložio mi je da smršam još malo pre nego što počne da trenira sa mnom. Tako da će moj cilj u sledećoj godini biti da radim na definiciji i sticanju mišićne mase. Ponosan sam na to gde sam danas s obzirom na sve što se događa. Sve ovo radim za sebe i za svoju ćerkicu da bih mogao da držim korak s njom u parku. Verujem da budućnost sprema dobre stvari za mene!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top