WELLGREEN

Smanjite telesnu masu i očistite jetru i organe za varenje prirodnim putem

Green Fit

biljne kapi

Visok kvalitet

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 17462/2020

Potpuno prirodno

Potpuno prirodno, na bazi lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih boja i mirisa.

želite da smršate?

Sjajno! To znači da brinete o svom zdravlju

Herba rastavića

sadrži silicijumovu kiselinu, flavonoide i tragove alkaloida koji deluju na olakšavanje izlučivanja mokraće i izbacivanje suvišne tečnosti iz organizma. Ne dovodi do poremećaja balansa elektrolita.

Plod morača

sadrži 2-6% etarskog ulja (sa 2-80% trans-anetola), masno ulje, flavonoide, proteine, organske kiseline. Koristi se za ublažavanje grčeva, kod nadutosti, za eliminisanje suvišnih gasova.

Rizom đumbira

sadrži proteine, zdrave masti, kalijum, bakar, magnan, vitamine C i B, niacin i druge korisne nutrijente. Ovaj reski, ljutkasti koren upotrebljava se za podsticanje znojenja, izbacivanje viška toksina iz organizma. Poznat kao čuvar imuniteta u zimskim danima, a manje poznat (ali ne manje učinkovit) kao pomoćnik u zdravom mršavljenju i topljenju suvišnih kilograma.

List breze

sadrži do 3% flavonoida, tanine, saponine, fenil karbonske kiseline, vitamin C, triterpenske alkohole. Takođe utiče i na metabolizam holesterola, brže topljenje masnoća kao i zdravlje čitavog digestivnog trakta

Kora krušine

sadrži 4-8% antrahinonskih glikozida (frangulin A i B i glukofrangulin A i B), flavonoide (više od 7%), tanine i peptidne alkaloide. Poznati je tradicionalni biljni lek za regulisanje crevne pasaže i eliminaciju digestivnih gasova

tradicionalna biljna receptura

Moć lekovitog bilja

Green Fit biljne kapi sadrže mešavinu lekovitog bilja koje izuzetno blagotvorno deluju na ubrzavanje metabolizma, regulisanje probave i eliminaciju suvišne tečnosti iz organizma te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Samo 1500 din.

Pusti video zapis

smršate lako

5/5
“Uz Green Fit, smršala sam čak 11 kg i osećam se odlično. Ranije sam mrzela da se slikam, a sada uživam u tome. Ne stidim se više svog tela, već uživam u njemu u potpunosti! Hvala Green Fit-u što mi je vratio izgubljeno samopouzdanje i životnu radost!”
Milena S.
iz Beograda
tri bočice po ceni dve

Akcijska ponuda

Tri bočice za 3000 rsd.

Scroll to Top