WellGreen

0
0
Subtotal: 0RSD

Nema proizvoda u korpi.

Doktor koji je konačno rešio da živi zdravo

K. G, lekar, 31, borio se godinama sa poremećajem ishrane. Više od jedne decenije i imao je višak kilograma, a u “najboljem” izdanju, njegova kućna vaga pokazivala je čak 138 kg.

„Dijagnostikovan mi je visok krvni pritisak, odnosno hipertenzija, visok holesterol, masna jetra i apneja, između ostalog“, rekao je G. „Znao sam da je sve ovo posledica mojih loših navika u ishrani, ali jednostavno nisam mogao da prestanem.“

Nekako je sve bilo još strašnije jer je on kao lekar trebalo da bude primer svojim pacijentima, a on je radio sve suprotno od toga.

Ali kada je njegovoj sestri 2020. dijagnostikovan terminalni rak, doživeo je to kao šamar otrežnjenja i opomenu da mu fizičko zdravlje mora biti prioritet. „Ono kroz šta je prolazila moja sestra nije bio njen izbor“, rekao je. „Ono što sam ja sebi radio, jeste.

Izbacivši svu nezdravu hranu i zamenivši je ishranom bogatom voćem, povrćem, orasima i proteinima, G. je počeo lagano da gubi na kilogramima, ali je želeo brže rezultate i krenuo je da istražuje po internetu. Saznao za Green Fit biljne kapi i rešio da pokuša da i njih uključi u svakodnevnu upotrebu. Nakon 18 meseci disciplinovanog pridržavanja uputstva G. je smršao čak 56 kg! 

Prezadovoljan je i stalno govori kako je sada lekar za primer da se konačno i sam pridržava saveta koje je davao svojim pacijentima.

„Najbolji savet koji mogu dati ljudima koje žele da smršaju je pronađite motivaciju za promenu“, rekao je on. „Za mene je to bila strašna bolest koja je zadesila moju sestru i borba kroz koju je ona prolazila jer je želela da bude tu za svoju decu, ali to može biti bilo šta. Bitno je da volite sebe i posvetite se brizi o svom zdravlju.“

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top